Αρχική Ευρωπαϊκά Προγράμματα Open Up Entrepreneurship Πρόσκληση στο τελικό forum OpEn στις 14-9-2017
Πρόσκληση στο τελικό forum OpEn στις 14-9-2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας  (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) υλοποιεί το Erasmus+ έργο με τίτλο: “Open up entrepreneurship - OpEn”, μέσα από ένα διακρατικό σχήμα στο οποίο είναι Επικεφαλής και  το οποίο απαρτίζεται από άλλους τέσσερεις ευρωπαίους εταίρους:  το Πανεπιστήμιο Πάτρας (Ελλάδα), το Πανεπιστήμιο AldoMoro του Μπάρι (Ιταλία), το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (Ηνωμένο Βασίλειο), και το  Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Μπούργκος (Ισπανία).

Το έργο OpEn σκοπεύει να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει υφιστάμενους ή μελλοντικούς νέους επιχειρηματίες στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούνται καινοτόμες πρακτικές και τεχνολογικά εργαλεία για τη δημιουργία διεπιστημονικών Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πόρων που θα καλύψουν πιθανά κενά γνώσεων και δεξιοτήτων στο ψηφιακό επιχειρείν. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.openup-project.eu

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν, στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Τελικό Forum του έργου  OpEn με τίτλο:

“Open up entrepreneurship: Ένας μαθησιακός περίπατος στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα”

την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, 18:00 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός”, Αίθουσα B, ΔΕΘ HELEXPO, Θεσσαλονίκη.

Η ενεργός συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών είναι πολύ σημαντική για εμάς, με σκοπό όχι μόνο την ανταλλαγή πληροφοριών μαζί σας, αλλά και για την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης των παραδοτέων του έργου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα εγγραφής και να την αποστείλουν μέχρι στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, μέσω e-mail, στον Κύριο Σιωμάδη Βασίλειο (ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. τηλ.: 2310545967).

Σχετικά αρχεία: