Αρχική Ευρωπαϊκά Προγράμματα BuS.Trainers Διοργάνωση Ημερίδας Πληροφόρησης από το ΚΑΠΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για ενημέρωση σχετικά με το έργο Bus.Trainers στις 07/11/2017
Διοργάνωση Ημερίδας Πληροφόρησης από το ΚΑΠΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για ενημέρωση σχετικά με το έργο Bus.Trainers στις 07/11/2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στα πλαίσια του έργου Bus.Trainers: Οικοδομώντας τις πράσινες δεξιότητες των εκπαιδευτών από τον κατασκευαστικό κλάδο, θα διοργανώσει μια ημερίδα πληροφόρησης για να ενημερώσει σχετικά με το ίδιο το έργο και τα πρόσφατα αποτελέσματά του, καθώς και για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των εταίρων του έργου και των σχετικών φορέων.

Η ημερίδα απευθύνεται σε:

- Οργανισμούς διαπίστευσης, πιστοποίησης ή αναγνώρισης προσόντων

- Κοινωνικούς φορείς, σε εκπροσώπους της βιομηχανίας των κατασκευών

- Σε παρόχους Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ)

- Σε δημόσιες αρχές (τοπικές, περιφερειακές, εθνικές)

- Σε οργανισμούς ενέργειας

- Σε ενδιάμεσους φορείς

- Σε διεθνή δίκτυα

- Σε οργανισμούς της ΕΕ

Η ημερίδα πληροφόρησης θα διεξαχθεί στο κτίριο της ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην οδό Αριστοτέλους 46 στην Αθήνα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 από τις 15:00 μέχρι τις 17:30.

Για οποιαδήποτε απορία ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους κυρίους:

Λευτέρη Γιακουμέλο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή Μιχάλη Τζάμαλη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.