Γεγονότα

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Περιγραφή

Tο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., ο φορέας των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία με θέμα: «Με το βλέμμα στο μέλλον», στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Συνέδριο τελεί Υπό την Αιγίδα του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και των Κοινωνικών Εταίρων.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ανιχνεύσει τις σημερινές προκλήσεις στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας σε μία εποχή όπου νέες τεχνολογίες, όπως η ψηφιοποίηση, η νανοτεχνολογία, η βιοτεχνολογία και η εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου ανατρέπουν τις καθιερωμένες μεθόδους παραγωγής και απασχόλησης και αναδιαρθρώνουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται εργαζόμενοι και επιχειρήσεις.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από Ευρωπαϊκούς φορείς και Ινστιτούτα: EUOSHA, ILO, IFA, INRS, HSE, EUROFOUND, BUSINESS EUROPE, καθώς και 9 κεντρικοί ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Πάνω από 100 εργασίες θα παρουσιαστούν καθώς και καλές πρακτικές επιχειρήσεων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται ενεργά με τη διαχείριση των θεμάτων υγείας και ασφάλειας της εργασίας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τις προκλήσεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της εργασίας.

Για εγγραφή πατήστε εδώ

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA