Γεγονότα

Συνάντηση παρουσίασης του έργου Live Skills

Περιγραφή

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το British Council διοργανώνουν την Τρίτη, 21 Μαΐου, στις 17:30 στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολεγίου, Ακαδημίας 42 μία συνάντηση γνωριμίας και παρουσίασης του έργου Live Skills. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για το πρόγραμμα μαθητείας το οποίο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου και να διερευνήσετε την ευκαιρία μιας πιθανής συνεργασίας.

Λίγα λόγια για το Live Skills:

Το έργο Live Skills είναι ένα πιλοτικό έργο στον Οπτικοακουστικό τομέα και τις Παραστατικές Τέχνες που υλοποιείται σε τέσσερις χώρες (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία και Ηνωμένο Βασίλειο) έως το 2019. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και διευθύνεται από το British Council, σε συνεργασία με οκτώ βασικούς εταίρους και δύο συνεργαζόμενους φορείς σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το Live Skills επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας των νέων φοιτητών και επαγγελματιών στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό τομέα.

Ευκαιρίες Μάθησης

Μετά από εκτεταμένη έρευνα στις τέσσερις χώρες που συμμετέχουν στο έργο για τον εντοπισμό των βασικών αναγκών σε δεξιότητες στον Οπτικοακουστικό τομέα και τις Παραστατικές Τέχνες, σχεδιάσαμε τρία διαφορετικά προγράμματα σπουδών για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

  •  Ψηφιακές και Νέες Τεχνολογίες: Δημιουργικά μέσα, Ασφάλεια και Πειρατεία, Ψηφιακή Τέχνη και Σχεδιασμός, Ψηφιακό Μάρκετινγκ
  • Διαχείριση Τεχνών: Οικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Έργων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Νομική Διαχείριση
  • Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα: Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Στρατηγική, Επιχειρηματικά Μοντέλα

Γιατί σας ενδιαφέρει;

Θεωρούμε ότι ο ρόλος σας ως εργοδότη στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό τομέα θα είναι σημαντικός τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των μαθησιακών προγραμμάτων. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας σε μία ή και παραπάνω από τις παρακάτω δράσεις:

  • Διαβεβαίωση ότι τα προγράμματα σπουδών ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας
  • Παροχή τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης με βάση των ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς

Ομιλητές

Δημήτρης Γιακούλας

Επιστημονικό στέλεχος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Όλγα Μαρινέα

Σύμβουλος ΑΚΜΗ

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA