Δημοσιεύσεις / Εκπαιδευτικά υλικά

Νέα διατροφικά και γαστρονομικά πρότυπα

Το εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Νέα διατροφικά και γαστρονομικά πρότυπα» περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

  • Γαστρονομία και επαγγελματικές κουζίνες.
  • Νομοθεσία για την ίδρυση και τη λειτουργιά του καταστήματος.
  • Τροφογενείς κίνδυνοι το σύστημα ποιότητας HACCP.
  • Διατροφικά πρότυπα και τροφογνωσία.
  • Διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων εστίασης.

Σκοπός του υλικού είναι η κατάρτιση των επαγγελματιών των μονάδων επαγγελματικής εστίασης, οι οποίοι είναι ένα ανώτερο διοικητικό - διευθυντικό στέλεχος μιας επιχείρησης εστίασης, με κύριο ρόλο να διασφαλίζει τη συνολική εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Γενικότερα, στοχεύει (α) στην απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων, ώστε οι καταρτιζόμενοι να μπορούν να εξασφαλίζουν - επιβλέπουν συνολικά την άρτια λειτουργία της επιχείρησης βάσει της μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας, (β) στην απόκτηση ικανοτήτων, ώστε οι καταρτιζόμενοι να είναι σε θέση, σε συνεργασία με τον αρχιμάγειρα (σεφ), να επιβλέπουν - διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία της κουζίνας, παρουσιάζοντας δημιουργική και παραδοσιακή κουζίνα με τρόφιμα Μεσογείου (ΠΟΠ, ΠΓΕ) και (γ) στην απόκτηση ικανοτήτων, ώστε οι καταρτιζόμενοι να μπορούν, σε συνεργασία με τον εστίαρχο (μετρ), να διασφαλίζουν - επιβλέπουν την άρτια λειτουργία της αίθουσας πελατών (σάλα) προσφέροντας υπηρεσίες με πρότυπο service και ασφαλείς ως προς την υγιεινή.

NEWSLETTER

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας

SOCIAL MEDIA