Γεγονότα

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ

Στο επίκεντρο η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αττικής

Περιγραφή

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, πρόκειται να υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην παρούσα συνάντηση πρόκειται να παρευρεθούν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Τ.Α. Αττικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης Παναγιώτη Αθανασιάδη, ο Διευθυντής του Π.Τ.Α. Αττικής, Σωτήρη Νικολαρόπουλο,ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Ασμάτογλου, καθώς και στελέχη των δύο φορέων προκειμένου να συζητήσουν  πεδία συνεργασίας και ολοκληρωμένων παρεμβάσεων σε αντικείμενα ενδιαφέροντος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και, ειδικότερα, σε πεδία του επαγγελματικού και βιοτεχνικού οικοσυστήματος και στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA