Γεγονότα

Παρουσίαση Β' εξαμηνιαίας έρευνας οικονομικού κλίματος για τις μικρές επιχειρήσεις 2019

Περιγραφή

Παρουσιάζονται την Τετάρτη 28/8/2019 τα αποτελέσματα της δεύτερης εξαμηνιαίας έρευνας οικονομικού κλίματος για το 2019, που πραγματοποιεί το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με τη MARC AE. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46 στις 11 π.μ.

Η εξαμηνιαία έρευνα οικονομικού κλίματος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα  επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η παραπάνω έρευνα και η παρουσίαση της εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 «Μηχανισμός μελέτης και ανάλυσης οικονομικού περιβάλλοντος μικρομεσαίων επιχειρήσεων» και το Υποέργο 3 «Συντονισμός, διοίκηση, προβολή & δημοσιότητα των δράσεων» της πράξης «Παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για τη συστηματική παρακολούθηση και πρόγνωση αλλαγών του παραγωγικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5003864. Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA