Νέα

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα σχετικά με τις τάσεις και τις ανάγκες δεξιοτήτων διαχείρισης καριέρας

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ από την 1η Ιανουαρίου 2020 συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο Technology-enhanced Career Management Skills for Adults – TechCMS”, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Στο εταιρικό σχήμα που υλοποιεί το έργο συμμετέχουν φορείς από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Κύπρο.

Οι κύριοι στόχοι του έργου είναι η ανάπτυξη ενός καινοτόμου Εικονικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Καθοδήγησης καθώς και η δημιουργία ενός διαδικτυακού εργαλείου Αυτο-αξιολόγησης.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο έργο, εκπονεί μία έρευνα σχετικά με τις τάσεις και τις ανάγκες δεξιοτήτων διαχείρισης καριέρας (Career Management Skills). Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχει αναπτύξει ένα ερωτηματολόγιο.  

Θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε 10 λεπτά και να συμμετάσχετε στην έρευνα με τη συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://form.jotform.com/201673360028045

Η συμβολή σας στην έρευνα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα μας βοηθήσετε να σχηματίσουμε μία καλύτερη εικόνα γύρω από τις τάσεις και τις ανάγκες δεξιοτήτων διαχείρισης καριέρας, με στόχο την ανάπτυξη αποτελεσματικότερων εργαλείων και πολιτικών.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κο Δημήτρη Γιακούλα (giakoulas@imegsevee.gr , +30210 8846852).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο TechCMS, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://techcms.eu/el/home-gr/

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA