Νέα

Εκδήλωση στη Λάρισα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και το Ινστιτούτο της (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ), οργανώνουν  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κουμάς", στις 19:00, εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Τα εκατό χρόνια λειτουργίας της ΓΣΕΒΕΕ ισοδυναμούν με κάτι περισσότερο από τρεις γενιές επιχειρηματικότητας στο νότο της Ευρώπης, όπου ο ρόλος και η σημασία των μικρών επιχειρήσεων ήταν και παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σημαντικός για την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Θέλοντας να αποδώσουμε φόρο τιμής σε όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους που συνέβαλαν ενεργητικά στη διαμόρφωση αυτής της πορείας των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας, προβήκαμε στην επίσημη ανακήρυξη του «2019» ως έτος εορτασμού των 100 χρόνων ΓΣΕΒΕΕ, οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Κουράσης θα παρουσιάσει το ετήσιο πρόγραμμα εορτασμού των 100 χρόνων και άλλες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από συνδικαλιστικά στελέχη. Ειδικές εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους ιστορικούς Κώστα Παλούκη Διδάκτορα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης και Δημήτρη Μπαχάρα ιστορικός στο ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του υποέργου  1  και πιο συγκεκριμένα του ΠΕ5 «Συμπλήρωση, επέκταση και διαχείριση του ιστορικού αρχείου της ΓΣΕΒΕΕ»της πράξης «Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ» με κωδικό ΟΠΣ 5001290. Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)  μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA