Νέα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το 2019

Όπως κάθε χρόνο, τη Δευτέρα το απόγευμα 11/02/2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Την εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο οποίος τόνισε ότι το 2019 αποτελεί έτος ορόσημο για την λειτουργία της ΓΣΕΒΕΕ, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της. Εκατό χρόνια παρουσίας και δράσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων, την ικανοποίηση των αναγκών, την παρουσίαση των θέσεων και την προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, και γενικότερα όλων των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος κ. Καββαθάς ευχήθηκε σε όλους για το 2019 υγεία, ευτυχία, και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες δυσκολίες.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Κουράσης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, ο Πρόεδρος  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Ραβάνης Παύλος, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, κ. Σιωμάδης Βασίλειος και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας.

Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Άγγελος Κουντουργιάννης,  αναφέρθηκε στα 20 χρόνια δημιουργικής προσφοράς του Παραρτήματος στην κατάρτιση και υποστήριξη των επαγγελματιών της Βορείου Ελλάδας και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ, εκπρόσωποι Τοπικών και Κλαδικών Ομοσπονδιών αλλά και πρωτοβάθμιων Σωματείων Επαγγελματοβιοτεχνών της Βόρειας Ελλάδας.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA