Νέα

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την προσωρινή ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής

Η ΓΣΕΒΕΕ απευθύνει κάλεσμα προσφοράς σε όλες τις Ομοσπονδίες της και τις Α΄ βθμιες ενώσεις τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πολλοί αγνοούνται, χιλιάδες βρέθηκαν μακριά από τα σπίτια τους και πάρα πολλοί επαγγελματίες και επιχειρηματίες είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή που δοκιμάζονται οι συνάνθρωποι μας, οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα τους. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι μεγάλες και οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πληγέντων. Εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης είναι απαραίτητα για να βελτιώσουν, έστω και προσωρινά, την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Καλούμε όλους να δείξουν την αλληλεγγύη τους, να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν στην συγκέντρωση των παρακάτω ειδών πρώτης ανάγκης :

- Γάζες
- Pulvo
- Betadine
- Fucidin

- Παυσίπονα φάρμακα
- Παιδικές Πάνες - μωρομάντηλα
- Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτομάντιλα, σερβιέτες, χαρτί υγείας)
- Πάνες ενηλίκων
- Νερό εμφιαλωμένο, Χυμούς, Γάλατα μακράς διάρκειας (τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου)
- Ξηρά τροφή (φρυγανιές, κράκερς, μπισκότα τύπου petit beurre, σταφίδες, ξηρούς καρπούς)

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν παρακαλούμε να αποσταλούν άμεσα στο κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46 – ΤΚ 104 33 Αθήνα, και η Συνομοσπονδία θα τα αποστείλει στις πληγείσες περιοχές.

Τέλος, η Συνομοσπονδία θέτει τα μέλη της Υδραυλικούς και Ηλεκτρολόγους στη διάθεση των Δήμων που έχουν πληγεί, για την καταγραφή των ζημιών και την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης των περιοχών αυτών.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA