Νέα

Συνάντηση εργασίας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ΕΟΒΕΑΜΜ για τις εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου

Την Πέμπτη 27.2.2020 πραγματοποιήθηκε στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων & Μοτοσυκλετών (ΕΟΒΕΑΜΜ). Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κος Νικολόπουλος Αθανάσιος Πρόεδρος, ο κος Γεωργακόπουλος Χρήστος Α΄ Αναπληρωτής Προέδρου, ο κος Διδάχου Ιωάννης Β΄ Αναπληρωτής Προέδρου, ο κος Ευαγγέλου Χρήστος Β΄ Αντιπρόεδρος, ο κος  Μακρής Παναγιώτης Γενικός Γραμματέας, ο κος Μπαρδάκης Νικόλαος  Πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών Πάτρας και επιστημονικά στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ που υλοποιούν τη δράση «Εργαστήριο πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών επαγγελμάτων».

Η συνάντηση συντονίστηκε από τον κ. Νικολόπουλο Αθανάσιο, Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ και αφορούσε τις επερχόμενες αλλαγές που αναμένεται να επηρεάσουν τον κλάδο του αυτοκινήτου τα επόμενα έτη, δίνοντας βαρύτητα σε μελλοντικές τάσεις και δυναμικές (πχ ηλεκτροκίνηση, αυτοματοποίηση/ψηφιοποιήση διαδικασιών συνεργείων κοκ).

Εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πραγματοποιήθηκε επίσης για τις αναδυόμενες δεξιότητες σε συγκεκριμένα επαγγέλματα (Μηχανικός/ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων), με στόχευση στον σχεδιασμό και υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων εκπαίδευσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, αλλά και τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ΕΟΒΕΑΜΜ στο πεδίο.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA