Νέα

Τιμητική διάκριση για το επετειακό λεύκωμα "100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ"

Με έπαινο στη διαδικτυακή τελετή των Ετήσιων Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης – ΕΒΓΕ 2020 τιμήθηκε η επετειακή έκδοση της ΓΣΕΒΕΕ με τίτλο «100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ». Το σχετικό λεύκωμα που εκδόθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Τσολερίδης. Στη φετινή διοργάνωση των Βραβείων συμμετείχαν συνολικά 341 δημιουργοί με 1.260 έργα.

Στόχος του έργου είναι η συγκέντρωση, αξιολόγηση, αρχειοθέτηση, συντήρηση και δημόσια παρουσίαση του διαθέσιμου, από τη ΓΣΕΒΕΕ και τις Ομοσπονδίες - μέλη της, υλικού που θεωρείται ότι έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία και φιλοδοξεί να συμβάλει στην αναγνώριση των σημαντικότερων ζητημάτων και αιτημάτων που απασχόλησαν τους επαγγελματοβιοτέχνες διαχρονικά αλλά και να παρακολουθήσει, υπό αυτήν τη σκοπιά, την κοινωνικοπολιτική και οικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας.

Σχετικά Links:

Νικητές ΕΒΓΕ 2020: https://ebge.gr/2019/winners/

Ψηφιακή παρουσίαση ιστορίας ΓΣΕΒΕΕ: https://historygsevee.imegsevee.gr/

Χρήστος Τσολερίδης – Oxhouse Design Studio: https://oxhouse.gr/

Info: Το έργο υλοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». - https://empedu.gov.gr/

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA