Νέα

#gseveeDialogues – Επεισόδιο 1. Η κρίση της πανδημίας στην μικρή επιχειρηματικότητα

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ εγκαινιάζει τους #gseveeDialogues, μια σειρά δέκα εκπομπών στο κανάλι της ΓΣΕΒΕΕ στο YouTube, με επίκαιρη θεματολογία της Συνομοσπονδίας και των μελών της.

Το πρώτο επεισόδιο των #gseveeDialogues είναι στον αέρα!

Το θεματικό πεδίο της πρώτης, διαδικτυακής εκπομπής που υλοποίει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, σχετίζεται με την κρίση της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στην μικρή επιχειρηματικότητα της χώρας. Στο μείζον αυτό θέμα, τοποθετείται ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος. Τα σημαντικά ευρήματα της πρόσφατης έρευνας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για την κρίση της πανδημίας του COVID-19, η οποία έγινε σε συνεργασία με την MARC AE, σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θωμάς Γεράκης.

Η εκπομπή είναι διαθέσιμη μέσα από το κανάλι της ΓΣΕΒΕΕ στο YouTube.

Τη σειρά εκπομπών παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) από το Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση"

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA