Έργα

Ψηφιακή επιχειρηματικότητα στις μικρές επιχειρήσεις - Open up enterpreneuship

Το έργο καλύπτει ένα εντοπισμένο κενό γνώσης, στο πλαίσιο του οποίου οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά δεν διαθέτουν τις αναγκαίες δεξιότητες και τις ικανότητες για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες των μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό αναπτύχθηκαν ανοιχτά εκπαιδευτικά μέσα και περιεχόμενα στο αντικείμενο της επιχειρηματικότητας με τη χρήση καινοτόμων πρακτικών και εργαλείων. Ειδικότερα, το ανοιχτό μαθησιακό περιβάλλον χρησιμοποιήθηκε για την εκπαίδευση ιδιοκτητών υφιστάμενων πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (εργοδοτών ή/και αυτοαπασχολουμένων), αλλά και δυνητικών επιχειρηματιών (π.χ. φοιτητές) στις βασικές αρχές της διεθνούς ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας βοηθώντας τους συμμετέχοντες να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της ψηφιακής οικονομίας για τις υφιστάμενες ή μελλοντικές επιχειρήσεις τους.

Το έργο αποσκοπεί στην αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων για την σχεδίαση και ανάπτυξη διεπιστημονικών ανοιχτών εκπαιδευτικών πόρων, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής σκέψης μέσα από τον ψηφιακό κόσμο.

Την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις.

Την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχουν προσκλήσεις ή διαγωνισμοί.

Αποτελέσματα έργου

4 μελέτες
1 εκπαιδευτικό περίγραμμα
1 ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA