Δημοσιεύσεις / Αναδημοσιεύσεις

Κάλεσμα επιχειρηματιών να ψηφίσουν για μια ισχυρότερη Ευρώπη

Καμπάνια #SMEs4Europe: οι ΜΜΕ μπορούν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον μας ψηφίζοντας

Βρυξέλλες, 21 Μαΐου 2019 - Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξαντλείται στην οικονομική ολοκλήρωση και την Ενιαία Αγορά. Έχει προσφέρει επί μακρόν ειρήνη σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και έχει συγκεράσει μια κοινότητα που συμμερίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, της ισότητας, και του κράτους δικαίου. Οι επιχειρηματίες και οι ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη μπορούν να ωφεληθούν περαιτέρω από μια ισχυρότερη, ενωμένη, και μελλοντοστραφή Ευρώπη, που συνιστά και το όραμα της SMEunited για το μέλλον της Ευρώπης. Για να καταστεί πραγματικότητα, η Πρόεδρος της SMEunited Ulrike Rabmer-Koller καλεί όλους τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες και πολίτες να συνδιαμορφώσουν το μέλλον ψηφίζοντας στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου.

«Πράγματι, οι ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη ωφελούνται από την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», εξηγεί η Πρόεδρος της SMEunited Ulrike Rabmer-Koller, «60 έτη ειρήνης σημαίνουν σταθερότητα, άνθηση και ευημερία». Η ΕΕ έχει καταστεί βασικός δρών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μεμονωμένες χώρες δεν θα σήμαιναν πολλά στο παγκόσμιο πλαίσιο. Χάρη στην Ενιαία Αγορά, οι ΜΜΕ έχουν πρόσβαση σε 500 εκατ. καταναλωτές και ωφελούνται από τα κοινά πρότυπα και κανονισμούς αντί 28 διαφορετικών κανόνων. Το ευρώ κατέστη παγκόσμιο νόμισμα και διευκολύνει το διασυνοριακό επιχειρείν και πολλές εταιρείες ωφελούνται από προγράμματα της ΕΕ για να καινοτομήσουν, να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, και να δραστηριοποιηθούν διεθνώς.

«Προς το συμφέρον των 24 εκατ. ΜΜΕ μας, η SMEunited εργάζεται για μια ισχυρότερη, ενωμένη, και μελλοντοστραφή Ευρώπη», υποστήριξε, «επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική κοινωνία εντός της οποίας οι ΜΜΕ μπορούν επιτυχώς να δημιουργούν, να αυξηθούν, να αναπτυχθούν, και να καινοτομήσουν».

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, και οι 24 εκατ. επιχειρηματίες, με τις οικογένειες και τους υπαλλήλους τους, αποτελούν  ισχυρό εκλογικό σώμα που δύναται να επηρεάσει. «Για τον λόγο αυτό επιθυμώ να καλέσω όλους τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στις εκλογές και να διαμορφώσουν την Ευρώπη για τις ΜΜΕ!», είπε, κλείνοντας, η κα Rabmer-Koller.

Η SMEunited είναι η ένωση Βιοτεχνιών και ΜΜΕ στην Ευρώπη με περίπου 70 οργανώσεις μέλη από περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Η SMEunited εκπροσωπεί εθνικές διαεπαγγελματικές ομοσπονδίες Βιοτεχνιών και ΜΜΕ, Ευρωπαϊκές κλαδικές οργανώσεις ΜΜΕ και συνεργαζόμενα μέλη. Συνδυαστικά, εκπροσωπούμε πάνω από 12 εκατ. επιχειρήσεις με περίπου 55 εκατ. υπαλλήλους σε όλη την Ευρώπη. Η SMEunited είναι επίσης αναγνωρισμένη εργοδοτική οργάνωση και Ευρωπαίος Κοινωνικός Εταίρος. Η SMEunited ήταν προηγουμένως γνωστή ως UEAPME.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA