Νέα

ENTRnet: Ασύγχρονα Διαδικτυακά Μαθήματα Επιχειρηματικότητας

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημοσίευση 6 ανοιχτών, ασύγχρονων διαδικτυακών μαθημάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Τα 6 μαθήματα έχουν δημοσιευτεί στα αγγλικά, ενώ τα 3 από αυτά είναι έτοιμα και στα ελληνικά (Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα, Πράσινη Επιχειρηματικότητα, Νέα Επιχειρηματικότητα).

Τα μαθήματα αυτά αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου ENTRnet «Ανάπτυξη Εθνικών Δικτύων Φορέων Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πεδίο της επιχειρηματικότητας». Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δημιουργία των μαθημάτων συνεισέφεραν όλοι οι φορείς του εταιρικού σχήματος από την Ιταλία, Ρουμανία, Βέλγιο και Ελλάδα.

Η πλατφόρμα του έργου βρίσκεται στο www.entrnet.eu , ενώ για να κάνετε εγγραφή στα μαθήματα θα πρέπει να συνδεθείτε επιπλέον στο https://form.jotform.com/233333207486960

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsantila@imegsevee.gr και τηλεφωνικά στο 2310-545967.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA