Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο τριήμερο Καινοτομίας «InnoDays 2022»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο τριήμερο Καινοτομίας, με τίτλο «InnoDays 2022», που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 25 - 27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης παρουσίας μας, τον εκθεσιακό χώρο μας επισκέφτηκαν και συζήτησαν μαζί μας ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφεριεάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο θεματικός Αντιπεριφεριεάρχης του τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Κουμαντάκης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης κ. Σταύρος Καρτερής, η Διευθύντρια του ΕΚΤ κα Εύη Σαχίνη με το στέλεχος του ΕΚΤ κ. Νίκο Καραμπέκιο, ο Υποδιευθυντής του 2ου ΙΕΚ Ηρακλείου κ. Γιάννης Βαρδαλαχάκης, στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), καθώς και φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας. Αρκετοί, επίσης, επισκέπτες και συνεργάτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το ενημερωτικό υλικό και τα επαγγέλματα των οποίων οι τάσεις της αγοράς έχουν μελετηθεί από το μηχανισμό παρακολούθησης του οικονομικού περιβάλλοντος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και για τη μελέτη για τον ρόλο των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον σχεδιασμό για τη βιώσιμη ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου.

Διαρκής ήταν και η παρουσία, στον χώρο του περιπτέρου, του Υπευθύνου του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Κρήτης κ. Ιωάννη Σμυρνάκη, του Πρόεδρου της ΟΕΒΕΝΗ και Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Χαράλαμπου Λεκάκη και άλλων μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ηρακλείου και των στελεχών και συναδέλφων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Αντώνη Αγγελάκη και Ηλία Γεωργόπουλου από την Κεντρική δομή.

Ο Αντώνης Αγγελάκης, Στέλεχος Καινοτομίας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε στο πάνελ συζήτησης με θέμα «Ο Ψηφιακός και τεχνολογικός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων. Σχεδιασμός στρατηγικών για τη νέα εποχή».

 

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA