Νέα

Πρόσκληση στο τελικό συνέδριο του έργου "Ενδυνάμωση των Μικρών Επιχειρήσεων για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό" - #SMEsGoDigital

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) ανακοινώνει τη συμμετοχή του ως Επικεφαλής Εταίρος στο Erasmus+ KA2 Έργο με τίτλο "Empowering SMEs for their digital transformation" και ακρωνύμιο "SMEsGoDigital". Το έργο, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, αποσκοπεί στη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επικεντρώνοντας στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, προκειμένου να προωθηθεί ο ψηφιακός τους μετασχηματισμός.

Η πλατφόρμα #SMEsGoDigital (www.smesgodigital.eu ) προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ψηφιακή παρουσία και την απόδοσή σας. Αυτές περιλαμβάνουν την αξιολόγηση του ψηφιακού επιπέδου της επιχείρησής σας, την καθοδήγηση μέσω οδικών χαρτών για τρία επίπεδα ψηφιακού μετασχηματισμού και την παρακολούθηση μαθημάτων ασύγχρονης διδασκαλίας. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν 20λεπτη συμβουλευτική με ψηφιακούς συμβούλους, οι οποίοι θα σας δώσουν πιο εξατομικευμένες κατευθυντήριες γραμμές για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.

Το έργο ολοκληρώνεται το Φεβρουάριο του 2024 και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σας προσκαλεί στην τελική διαδικτυακή διάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 14:00 - 16:00 CET, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις ευρωπαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ψηφιακή μετάβαση και να ακούσουν την οπτική των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και τα κύρια επιτεύγματα του έργου, συμπεριλαμβανομένων των αρχών σχεδιασμού, των λειτουργιών της πλατφόρμας, των ενοτήτων ηλεκτρονικής μάθησης, των πιλοτικών δοκιμών και της βιωσιμότητας του έργου.

Πώς να Συμμετάσχετε:

Εγγραφείτε μέσω της φόρμας Google - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfL2ulk8zm-cFECD3Qr-WJ_-bmBw5ZmRkPoHHAclaphY70ew/viewform

Στη συνέχεια, θα λάβετε τον σύνδεσμο για να συμμετάσχετε πριν από την εκδήλωση.

Σχετικά αρχεία:

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA