Νέα

Συμμετοχή της ΓΣΕΒΕΕ και των φορέων της στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» 16 – 20 Νοεμβρίου 2022

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η ΓΣΕΒΕΕ και οι φορείς της (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ & ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ) θα συμμετάσχουν στην πενθήμερη Παμπελοποννησιακή έκθεση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αργολίδα, από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 16/11 χαιρετισμό κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, κατά κύριο λόγο, στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα, στους παρακάτω τομείς:

  • Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή
  • Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
  • Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
  • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
  • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.

Επιπρόσθετα, τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης, να γνωρίσουν τα παραδοσιακά πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια αργολική κουζίνα.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA