Νέα

Τελικό συνέδριο του ERASMUS+ έργου ENTRnet

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελικό συνέδριο του ERASMUS+ έργου ENTRnet, στις 10 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής & Οικονομικής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες. Το συνέδριο μεταδόθηκε και με live streaming για όσους ήθελαν να το παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως.

Βασικός στόχος του συνεδρίου, ήταν να παρουσιαστούν τα κύρια αποτελέσματα του έργου, όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Δημιουργία 4 εθνικών δικτύων Παρόχων Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία και Βέλγιο
  • Ανάπτυξη και πιλοτική δοκιμή 4 Εθνικών Σχεδίων Δράσης με στόχο τη δικτύωση
  • Ανάπτυξη μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύωσης και μάθησης
  • Δημιουργία 6 εκπαιδευτικών ενοτήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, που αφορούν στην επιχειρηματικότητα όπως: η ενδοεπιχειρηματικότητα, η καινοτομία, η «πράσινη», η ψηφιακή, η «νέα» και η συνεταιριστική επιχειρηματικότητα

Επίσης, έλαβε χώρα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  πάνελ συζήτησης σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα επιχειρηματικότητας. Πιο συγκεκριμένα, στο πάνελ συμμετείχαν η Alessia Sebillo (Diesis Network), ο Mathilde C. (SMEunited) και ο Robert Plummer (BusinessEurope). Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη σημασία της ενίσχυσης των επιχειρηματικών δεξιοτήτων στην εκπαίδευση ενηλίκων και τον κοινωνικό της αντίκτυπο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και τους φορείς του εταιρικού σχήματος για τη συνεισφορά τους. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την European Vocational Training Association (EVTA), για την εξαιρετική διοργάνωση του συνεδρίου.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA