Νέα

Τελικό Συνέδριο του έργου “Craft and SMEs VET NET” στις 9/12/2021

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), ως εταίρος του Craft and SMEs VET NET, σας προσκαλεί στο τελικό συνέδριο του έργου με τίτλο «Επαγγελματική Κατάρτιση για ΜμΕ: οδεύοντας προς την αριστεία της Ε.Ε.». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει συζητήσεις «Στρογγυλής Τραπέζης», διάλογο μεταξύ των ενδιαφερόμενων μελών και παρουσίαση των τελικών, βασικών συστάσεων για τη διαμόρφωση πολιτικών σχετικών με θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΜμΕ, σε Ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Το έγγραφο των συστάσεων, ως αποτέλεσμα των δράσεων και των συμπερασμάτων του έργου, θα αποτελέσει αντικείμενο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των Ευρωπαϊκών φορέων και οργανισμών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική εγγραφή, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eventbrite.it/e/vocational-training-for-craft-and-smes-towards-eu-excellence-tickets-209752454237

Η τελική εκδήλωση διοργανώνεται από τις πέντε οργανώσεις-εταίρους της Κοινοπραξίας του έργου που αποτελείται από τους: ECIPA Foundation, SME ACADEMY Avignon, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, PIMEC, EFQBL.

To ERASMUS + έργο Craft and SMEs έχει ως κύριο στόχο να προωθήσει ένα κοινό ευρωπαϊκό όραμα και συγκεκριμένες πρακτικές συνεργασίες μεταξύ των συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, προκειμένου τα συγκεκριμένα συστήματα να καταστούν πιο ελκυστικά, καινοτόμα, προσβάσιμα και ευέλικτα. Επιπλέον, το έργο επιδιώκει την ενίσχυση της συνεργασίας και της δικτύωσης μεταξύ διαφορετικών Παρόχων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης από  Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, και Βέλγιο μέσω κοινής, ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έργο και την πλατφόρμα στο www.vet-net.eu

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA