Δημοσιεύσεις / Εκπαιδευτικά υλικά

Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία

Το εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία» περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

  • Βασικές έννοιες στην ασφάλεια τροφίμων.
  • Τροφογενείς κίνδυνοι.
  • Υγιεινή και εκπαίδευση προσωπικού.
  • Ορθές πρακτικές υγιεινής.
  • Διαχείριση ασφάλειας τροφίμων.
  • Σχετική νομοθεσία.

Σκοπός του υλικού είναι να βοηθήσει όσους εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε κρεοπωλεία πάνω στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΦΕΤ.

Γενικότερα, στοχεύει (α) στην απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων για τους τροφογενείς κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία του καταναλωτή, (β) στην εκμάθηση των βασικών κανόνων ορθών πρακτικών υγιεινής στο χώρο του κρεοπωλείου και (γ) στην απόκτηση της δυνατότητας διαχείρισης της λειτουργικής υγιεινής και της διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο χώρο του κρεοπωλείου.

NEWSLETTER

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας

SOCIAL MEDIA