Γεγονότα

Διαδικτυακή Διημερίδα EaSI BASIC 16 & 17 Δεκεμβρίου 2020

Περιγραφή

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υ.ΠΑΙ.Θ. με τη συμμετοχή του ΟΑΕΔ, του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ και του ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ και τη συμβολή του EPALE διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα:

«Πολιτικές και Προτάσεις Διαμόρφωσης Διαδρομών Αναβάθμισης Δεξιοτήτων για ενήλικους με χαμηλά προσόντα»

Την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, ώρα έναρξης 12:30 μ.μ. & Την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Στη Διημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Δ/νση Απασχόλησης), του Ευρωπαϊκού Δικτύου Βασικών Δεξιοτήτων (EBSN), της Εθνικής Μονάδας Υποστήριξης EPALE, του Εθνικού Ινστιτούτου Ανάλυσης Δημόσιων Πολιτικών (INAPP – Ιταλία), και του Οργανισμού Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων (AFPA – Γαλλία).

Στη Διημερίδα θα παρουσιαστεί η Δράση EaSI BASIC και τα βασικά αποτελέσματα της καθώς επίσης και τα συμπεράσματα της εξωτερικής αξιολόγησης της. Η Διημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση εμπειρογνωμόνων του πεδίου της Εκπαίδευσης Ενηλίκων σχετικά με προκλήσεις και στόχους των προγραμμάτων αναβάθμισης δεξιοτήτων ενηλίκων με χαμηλά προσόντα.

Για τη Διαδικτυακή ημερίδα είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

* Η Διημερίδα θα καταγράφεται (recording) και θα μεταδίδεται ζωντανά (live steaming) για τους σκοπούς επικοινωνίας και προβολής της δράσης. Εάν συμφωνείτε με αυτό πραγματοποιείτε την εγγραφή σας,πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://zoom.us/meeting/register/tJ0lfuypqDIsGdTMvyZfMYD14u5ibKsJyxzJ

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA