Γεγονότα

Ενημερωτική ημερίδα "Δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων σε κρίση" στη Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Το Δίκτυο έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεύτερης ευκαιρίας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σας καλεί να παρευρεθείτε στην επίσημη έναρξη του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη. Η ενημερωτική αυτή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Την ημερίδα θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλο και εκπρόσωποι του βιοτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς της επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των δράσεων του πανευρωπαϊκού δικτύου, εστιάζοντας στα οφέλη που μπορεί να προσδώσει στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στην Ελλάδα το πιλοτικό πρόγραμμα θα υποστηρίξει δωρεάν περίπου 700 επιχειρήσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα το Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κρίση στην Ελλάδα παρέχει εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα υποστήριξη σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να:

  • Αποφεύγεται η πτώχευση – το κλείσιμο της επιχείρησης
  • Διασφαλίζεται το κλείσιμο με τον λιγότερο οδυνηρό τρόπο εφόσον αυτή είναι η μόνη επιλογή
  • Οδηγεί τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης καθιστώντας τες βιώσιμες
  • Θα επιχειρήσει να αλλάξει την γενική άποψη για την αποτυχία, την πτώχευση και το κοινωνικό στίγμα που επιφέρουν στον επιχειρηματία
  • Στοχεύει στην δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων με έντονο αναπτυξιακό αποτύπωμα

Στην επίσημη αυτή έναρξη θα δοθεί η ευκαιρία για την ανάπτυξη ενός καρποφόρου διαλόγου με τους εκπροσώπους του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα χαρούμε να παρευρεθείτε. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα παρουσίασης του έργου

Στο έργο Early Warning Europe συμμετέχουν 15 οργανισμοί δημόσιοι και ιδιωτικοί από 7 Ευρωπαϊκές χώρες πρόγραμμα (Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πολωνία και Ελλάδα) χρηματοδοτείται απευθείας από την Ε.Ε. (COSME) και έχει τριετή χρονική διάρκεια (Δεκέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2019). Από την Ελλάδα συμμετέχουν το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ως εθνικός συντονιστής και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA