Νέα

Κεντρική εκδήλωση ΓΣΕΒΕΕ «1919-2019 100 Χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 2/4/2019

Εκδήλωση εορτασμού διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Η εκδήλωση με θέμα «1919-2019 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας» επιδιώκει να αναδείξει το παρελθόν ως συστατικό του μέλλοντος της δράσης και της εξέλιξης του συνδικαλισμού των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της Ελλάδας. Επίσης, αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη της συμβολής της δράσης της.

«Η επέτειος των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ θελήσαμε και προσπαθήσαμε να αποτελέσει μια ανάπαυλα προβληματισμού και σκέψης, μέσα στον διαρκή κοχλασμό των γεγονότων. Να δούμε από που ερχόμαστε, ποιοι πραγματικά είμαστε, τι εκπροσωπούμε, τι θέλουμε να κάνουμε και που μπορούμε να πάμε…» τονίζει ο Γιώργος Καββαθάς προσκαλώντας τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, μέλη της ΓΣΕΒΕΕ στην εορταστική εκδήλωση της Τρίτης.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ μέσα από μια οπτικοακουστική παρουσίαση για την εκατονταετή πορεία της, την αφήγηση της οποίας θα έχει ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Για την είσοδο απαιτείται προσωπική ονομαστική πρόσκληση.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA