Νέα

Εκδήλωση δημοσιότητας του έργου «ENTRnet»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 23/11/2023 στο Δ.ΙΕΚ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, μια ακόμη εκδήλωση δημοσιότητας της δράσης του Erasmus+ KA3 έργου «ENTRnet» σε συνεργασία με τo Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και το Δ.ΙΕΚ Μοναστηρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος καταρτιζόμενων, μεγάλο μέρος των εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών, το διοικητικό προσωπικό του Δ.ΙΕΚ, καθώς και διευθυντές από Δ.ΙΕΚ της πόλης.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σιωμάδης Βασίλειος, ως Προϊστάμενος του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΕΚ/ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και Υπεύθυνος του έργου, ανέλυσε εκτενέστερα τα αντικείμενα, τις δράσεις, τους επιμέρους στόχους, καθώς και τις βασικές έννοιες του έργου όπως η επιχειρηματικότητα και το Ευρωπαϊκό πλαίσιο επιχειρηματικών ικανοτήτων (EntreComp). Ακόμη, η κα Τσαντήλα Δανάη, επιστημονικό στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρουσίασε την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης και δικτύωσης του έργου. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει  6 ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα επιχειρηματικότητας, τα οποία αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τους εκπαιδευτές και τους καταρτιζόμενους.

Ακολούθησε μια ιδιαίτερα ζωντανή και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των ομιλητών, του Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ και των σπουδαστών, βασισμένη σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ.   

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ, όπως η κα Τεζαψίδου Ελένη, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα του έργου: https://entrnet.eu/

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA