Νέα

Εκδήλωση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ & ΕΕΑ «Ενίσχυση του βαθμού ανθεκτικότητας κι ανάπτυξης σχετικών δεξιοτήτων, για τις πολύ μικρές & Μ.Μ.Ε»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, εκδήλωση με θέμα:

«Ενίσχυση του βαθμού ανθεκτικότητας κι ανάπτυξης σχετικών δεξιοτήτων, για τις πολύ μικρές & Μ.Μ.Ε» στο πλαίσιο του προγράμματος με διακριτικό τίτλο [Strengthening Early Warning EuropeResCEWEErasmus+]

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΓΣΕΒΕΕ και θα ξεκινήσει στις 15:30.

Λίγα λόγια για το έργο και το περιεχόμενο της εκδήλωσης:

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

A1. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (Μ.Μ.Ε.).

A2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΜΙΚΡΩΝ & ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

A3. ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ 5 ΧΩΡΕΣ: ΔΑΝΙΑ*, ΕΛΛΑΔΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ

*επικεφαλής φορέας συντονιστής του έργου

ΣΚΟΠΟΣ

Το έργο, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ , εντάσσεται στο πεδίο της Εκπαίδευσης – Κατάρτισης, αποτελεί, επί της ουσίας, συνέχιση του έργου  “Early Warning Europe – COS-Early Warning EU-2016-4-01”(«Έγκαιρη προειδοποίηση και δεύτερη ευκαιρία για επιχειρήσεις σε κρίση»). Αντικείμενο του έργου απετέλεσε αφενός η αποτύπωση και διερεύνηση της έννοιας της «ανθεκτικότητας» των επιχειρήσεων μπροστά σε επερχόμενους κινδύνους που απειλούν την βιωσιμότητά τους, αφετέρου η διάγνωση εκπαιδευτικών αναγκών και η δημιουργία αντίστοιχου εκπαιδευτικού προγράμματος που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες  και φοιτητές – μελλοντικούς επιχειρηματίες αναφορικά με την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους για έγκαιρη διάγνωση του επιχειρηματικού κινδύνου και την εφαρμογή διαδικασιών αποφυγής του ή μετριασμού των συνεπειών του.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA