Νέα

Πρόσκληση συμμετοχής μικρών επιχειρήσεων στo 3o θεματικό εργαστήριο του έργου #SMEsGoDigital

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει, ως Επικεφαλής Εταίρος, στην υλοποίηση του Erasmus+ KA2 έργου με τίτλο: “Empowering SMEs for their digital transformation” και ακρωνύμιο “#SMEsGoDigital”, το οποίο σκοπεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και ιδιαιτέρως των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, στην προσπάθεια ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Στα πλαίσια του έργου αυτού, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 3ο  Online Θεματικό Εργαστήριο του #SMEsGoDigital, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις 16:30. Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://www.pimec.org/en/node/603010

Κύριο θέμα του εργαστηρίου είναι η πιλοτική δοκιμή της πλατφόρμας #SMEsGoDigital (www.smesgodigital.eu)  η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για μικρές επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα #SMEsGoDigital προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ψηφιακή παρουσία και την απόδοσή σας. Αυτές περιλαμβάνουν την αξιολόγηση του ψηφιακού επιπέδου της επιχείρησής σας, την καθοδήγηση μέσω οδικών χαρτών για τρία επίπεδα ψηφιακού μετασχηματισμού και την παρακολούθηση μαθημάτων ασύγχρονης διδασκαλίας. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν 20λεπτη συμβουλευτική με ψηφιακούς συμβούλους, οι οποίοι θα σας δώσουν πιο εξατομικευμένες κατευθυντήριες γραμμές για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.

Γλώσσα Εργασίας: αγγλικά

 (πρόσωπο επικοινωνίας κ. Δανάη Τσαντήλα, e-mail tsantila@imegsevee.gr , τηλ. 2310545967).

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA