Γεγονότα

1ης Διεθνής Έκθεση “Ascen Tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων”

Περιγραφή

Η ΓΣΕΒΕΕ και οι φορείς της, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, θα συμμετέχουν στην 1η Διεθνής Έκθεση “Ascen Tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων”, η οποία με την έναρξη της θα καθιερωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου ως μια εκδήλωση που προωθεί με ενάργεια και στρατηγικό σχεδιασμό την ποιότητα των υπηρεσιών και υλικών που παρέχουν και χρησιμοποιούν οι εγκαταστάτες συντηρητές ανελκυστήρων καθώς και ως ένας ενεργητικός τρόπος ενημέρωσης τους για τις νέες τάσεις που υπάρχουν τόσο στους ανελκυστήρες όσο και στα συστήματα ανύψωσης.

Η ΓΣΕΒΕΕ ως η μεγαλύτερη οργάνωση εκπροσώπησης μικρών επιχειρήσεων με μεγάλη αντιπροσωπευτικότητα σε κλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο εκπροσωπεί μερικά από τα πιο σημαντικά και πολυπληθή επαγγέλματα της ελληνικής αγοράς εργασίας όπως εκείνο του τεχνικού ανελκυστήρων. Η ΓΣΕΒΕΕ εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.) και συνεργάζονται μαζί με σκοπό την διεκδίκηση, διαφύλαξη και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των εγκαταστατών. Οι δύο πιο σημαντικοί άξονες της κοινής μας συνεργασίας είναι η διασφάλιση του επαγγέλματος και ο εκσυγχρονισμός της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό πόσο καίριο είναι το επάγγελμα του εγκαταστάτη συντηρητή ανελκυστήρων καθότι συνδέεται άμεσα με την προστασία προσώπων και εξοπλισμού από επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να προέλθουν από τη χρήση, τη συντήρηση και τη λειτουργία τους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι διαρκώς εκδίδονται νέα κανονιστικά κείμενα (Ευρωπαϊκές Οδηγίες και Πρότυπα) τα οποία είναι υποχρεωτικής εφαρμογής. Η φύση της εργασίας αυτού του επαγγέλματος εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους και για αυτό απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης από τους ίδιους τους επαγγελματίες και σεβασμό ως προς την σημαντικότητα του από όλους εμάς.

Τέλος, η έκθεση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία καθότι θα μπορέσει να ενημερώνεται σε ετήσια βάση για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και για τα νέα προϊόντα με αποτέλεσμα να του δίνεται η δυνατότητα να παραμείνει ανταγωνιστικός, να βελτιώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει και να μην κινδυνεύει να μείνει στο περιθώριο του κλάδου.

Πρόγραμμα

1η Διεθνής Έκθεση “Ascen Tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων”

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Παρασκευή, 10 Μαΐου 10:00 – 20:00
Σάββατο, 11 Μαΐου 10:00 – 20:00
Κυριακή, 12 Μαΐου 10:00 – 19:00

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που θα γίνουν τη Παρασκευή, 10 Μαΐου, θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Γ. Καββαθάς.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA