Γεγονότα

Μικρή επιχείρηση: το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας

Περιγραφή

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022  και ώρα 18:30 το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Μικρή επιχείρηση: το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας”  στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση – στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή των κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χάρη Μαμουλάκη, Βουλευτή Ηρακλείου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας  & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Απόστολου Πάνα, Βουλευτή Χαλκιδικής, Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Θανάση Τζίμα,  Μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, υπευθύνου τμήματος ΕΒΕ, εκπροσώπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του κ. Κώστα Ντάσκα, Συντονιστή της Κ.Ε. ΜέΡΑ 25.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Ρογκάκος.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε συνδικαλιστικά στελέχη για την προσφορά  τους στο συνδικαλιστικό κίνημα  καθώς και σε εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για την ανάδειξη των θεμάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και του έργου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου “Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ” με κωδικό ΟΠΣ 5001290. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση 2014-2020”.

NEWSLETTER

Για να δείτε όλα μας τα ενημερωτικά δελτία πατήστε εδώ

Για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, παρακαλώ προχωρήστε σε εγγραφή.

  • Το email επικοινωνίας σας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SOCIAL MEDIA